Om LMI

Våra kunder är yrkesodlare inom trädgård, grönytor, lantbruk, jordproducenter och skogsplantskolor. Allt som har med yrkesodling att göra.

Vi utför grundämnesanalyser på jord, växt och vatten. Vi hjälper er med tolkning av analysen och med eventuella rekommendation av gödsling.

I vår fabrik tillverkar vi flytande växtnäring, väl anpassade för flera olika odlingskulturer. Vi har dessutom möjlighet att anpassa gödselmedel efter ert behov och önskemål.

Skulle du som odlare behöva en egen sammansättning av växtnäring till dina växter, hör av dig till oss så diskuterar vi gärna möjligheterna. Vi har möjlighet att tillverka små batcher om 1 000 – 2 000 liter, beroende på hur receptet ser ut.

Spannmål
Vetefält lantbruk

Vår målsättning

Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter och deras funktion, vi sätter nya produkter på marknaden, allt för att er odling ska bli så optimal som möjligt! Vi vill vara den bästa samarbetspartnern för dig och din odling!

Värdegrund

Vi är ”Jordnära Experter” med  kunskap inom växtnäring och det som står jorden nära. Vi jobbar för en växande framtid för våra kunder, vår värld och vårt varumärke.

jord växt, jordanalys spurway